Gå til hovedindhold

Svampesuppe

En cremet svampesuppe der også indeholder mættende grøntsager og friske urter. Vi giver dig opskriften på denne lækre suppe, så du kan forkæle din familie eller dig selv i løbet af ugen.
(2 pers.)

Ingredienser til svampesuppe:

100 g kartofler
25 g rødløg
100 g rød snack peber
1 spsk. olivenolie
1 spsk. frisk timian
½ l grøntsagsbouillon
½ dl sojafløde eller almindelig fløde
Purløg
 
Fyld:
225 g blandede vilde svampe
1 tsk. frisk timian
1 tsk. frisk rosmarin
¼ tsk. kryddersalt
 

Fremgangsmåde 

Kartoflerne skrælles, og alle grøntsagerne skæres i mindre terninger og koges møre i bouillonen i ca. 30 min.
Imens forberedes svampene, som skæres i mindre stykker.
Urterne hakkes og sauteres sammen med svampene i olie i et par min. ved høj varme. Sæt blandingen til side.
Hæld fløden i suppen og blend den lind og jævn.
Ved servering hældes suppen i skåle eller tallerkner, og svampeblandingen lægges på.
Servér med et drys skåret purløg.
 
Kcal pr. person: 231
Fedt: 55 %
Protein: 10 %
Kulhydrat: 35 %