Gå til hovedindhold

Svinemørbrad med rosenkål og fennikel

En nem ret med masser af protein og lækre grøntsager

Slankende opskrift på svinemørbrad med rosenkål og fennikel

(4 portioner)

Ingredienser - Svinemørbrad med rosenkål og fennikel

600 g svinemørbrad, i tynde skiver
20 g rosenkål, halveret
350 g fennikel, snittet
6 stk. gulerødder, i stave
4 spsk. soyasauce
2 spsk. solbærmarmelade
1½ dl grønsagsbouillon
3½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, i skiver
 

Fremgangsmåde - Svinemørbrad med rosenkål og fennikel

Varm 2 spsk olie i en wok pande. Sauter rosenkål, fennikel og gulerødderne i 4-5 min. og smag til med salt og peber. Tilsæt bouillon og lad det simre i ca. 4-5 min. Tag grøntsagerne af panden, varm resten af olien, steg kødet med et fed hvidløg, tilsæt soya, solbærmarmelade og resten af hvidløget, og varm det igennem i 2-3 min.

Tip: Rosenkål har et stort indhold af antioxidanter og vitaminerne B, C og E. De er også proppet med kostfibre, som er med til at holde fordøjelsen i orden.

Energi-information pr. portion
Energi 373 kCal/1561 kJ

Fedt: 15 g
Kulhydrater: 19 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 4 g