Gå til hovedindhold

Tab dig med 5:2 kuren og få et bedre helbred

Ny svensk forskning viser, at alle taber sig med 5:2 Kuren og får et bedre helbred.

99 procent tabte sig med 5:2 Kuren

Følger du 5:2 Kuren, vil du helt sikkert tabe dig. Sådan lyder konklusionen på den hidtil største og eneste undersøgelse af fastekuren 5:2, som den svenske professor i diabetesforskning ved Karolinska Instituttet, Kerstin Brismar står bag.

100 forsøgspersoner deltager og har nu fulgt den populære slankekur i et halvt år. Og her halvvejs i forløbet er resultaterne rigtig gode. 99 procent af personerne har tabt sig. En af deltagerne har tabt 12 kilo, andre har kun tabt et par kilo. Men ALLE vejer mindre i dag.

Anja har tabt 25 kilo med 5:2 Kuren

Bedre helbred med 5:2 Kuren

Samtidig viser undersøgelsen også, at deltagerne har fået et bedre helbred ved at faste to gange om ugen. Den største gavnlige virkning har overvægtige og personer med et for højt blodsukker, når de indtager færre kalorier. For et kalorieindtag på blot 500 per fastedag er med til at sænke væksthormonet IGF-1 i kroppen, som bygger nye celler og som også mistænkes for ved for høje niveauer at øge risikoen for kræft. Ved periodisk faste tyder denne undersøgelse på, at niveauet af IGF-1 bliver lavere.  

Tidligere studier viser også, at et mindre kalorieindtag forlænger mus levetid med et år, og professor Kerstin Brismar mener, at det har den samme effekt på mennesker.

For mennesker vil det være en forlænget levetid på 4-5 år.

Kilde: svt.se

 

Guide til 5:2 Kuren

5 tips til fastedagene på 5:2 Kuren

 

 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 20,- per stk.

 

Læs mere om