Gå til hovedindhold

Tabbouleh med granatæble, oliven og valnødder (394 kcal)

En dejlig tabbouleh, der får minderne fra sommerens sol og varme frem. Nyd den alene eller som tilbehør fx til en saftig bøf.

En dejlig tabbouleh, der får minderne fra sommerens sol og varme frem. Nyd den alene eller som tilbehør fx til en saftig bøf.

Ingredienser - Tabbouleh med granatæble, oliven og valnødder

Tid: 30 min.
125 g grov bulgur
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
Salt og peber
3 forårsløg
½ agurk
50 g granatæblekerner
30 g sorte og grønne oliven uden sten
10 g grofthakkede valnøddekerner
Mynteblade

Prøv også: Krydderurte tabbouleh

Fremgangsmåde - Tabbouleh med granatæble, oliven og valnødder

Kog bulguren i letsaltet vand som anvist, ca. 15 min.

Lad det afkøle en anelse og bland med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Snit forårsløgene.

Flæk agurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.

Vend grøntsagerne i bulguren sammen med granatæble, oliven og nødder. Drys godt med mynte og server.

Læs også: Prøv bulgur i stedet for ris
 

Artiklen indeholder affiliatelinks