Tærte med kalkun og broccoli
Slankende opskrift på tærte med kalkun
(4 portioner)
1 stk. stor buket broccoli
100 g grofthakket kalkunbacon
4 stk. æg
1 dl hytteost 1,5% (eller madlavningsfløde 8%)
2½dl minimælk
2 dl revet ost 10 %, cheasy
salt og peber
Smuldredej
2 dl hvedemel
½ dl rapsolie
2-3 spsk koldt vand
Fremgangsmåde
Pluk broccolien i små buketter og blancher dem i kogende vand med salt, i et minut.
Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af.
Pisk æg, hytteost (eller fløde) og mælk sammen og vend ost, salt og peber i.
Læg broccolien i en smurt form sammen med baconen og hæld massen i over.
Bag tærten i en 190 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Arbejd ingredienserne til dejen sammen til en smuldret masse, fordel den på tærten og bag den yderligere 15 minutter.
Server tærten med salat.
Energi-information pr. portion
Energi 424 kCal / 1774 kJ
Fedt: 18 g
Kulhydrater: 33 g
Protein: 29 g
Kostfibre: 3 g