Gå til hovedindhold

Torsk med knas i ovn

Torsk er en mild fisk, som måske kan virke en smule kedelig. Derfor handler det om at krydre med lækre smagsgivere. I denne opskrift har vi toppet torsken med nødder, salt og basilikum og resultatet er virkelig lækkert!
2 personer

Ingredienser til torsk med knas i ovn

250 g torskefilet uden ben
2 spsk. olivenolie
1 tsk. kryddersalt
25 g macadamianødder
25 g basilikum
 

Fremgangsmåde

Fordel torskefiletterne i et ovnfast fad.
Bland olie, kryddersalt og hakkede nødder sammen i en skål, og hæld det ud over torskefiletterne.
Drys hakket basilikum på og hæld evt. ganske lidt vand i bunden af fadet.
Bag retten ved 175 grader i ca. 10-15 min.
 
Kcal pr. person: 280
Fedt: 64 %
Protein: 35 %
Kulhydrat: 1 %