Gå til hovedindhold

Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager

Sund og farverig hverdagsret med kogt torskerogn, stegte grøntsager og mayo med karrysmag.

Sund og farverig hverdagsret med kogt torskerogn, stegte grøntsager og mayo med karrysmag.

Ingredienser - Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager

(2 pers.)
300 g frisk torskerogn
1 citron
5 sorte peberkorn
Salt
1½ dl mayonnaise
1 spsk. karry
1 spsk. citronsaft
2 røde peberfrugter
1 porre
250 g rosenkål
2 spsk. olivenolie
1 bdt. persille

Prøv også: Suppe med grøntsager og dampet torsk

Fremgangsmåde - Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager

Pak torskerognen ind i madpapir.

Kog en gryde letsaltet vand op med peberkorn og 3-4 citronskiver. Kom torskerognspakken i vandet og kog sagte i 10 min.

Sluk for varmen og lad torskerognen trække 5 min. i vandet. Tag den op og pil evt. hinderne af.

Rør mayonnaise med karry og citronsaft.

Skær peberfrugt i tern, porren i ringe og halvér rosenkålene.

Steg grøntsagerne i olien på en pande, til de er lysebrune og møre med lidt bid. Krydr med salt og drys med hakket persille.

Skær torskerognen i skiver og anret med grøntsager, karrymayonnaise og citronskiver.

Prøv også: Grillede grøntsager med mandler og citrus

Artiklen indeholder affiliatelinks