Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager
Sund og farverig hverdagsret med kogt torskerogn, stegte grøntsager og mayo med karrysmag.
Ingredienser - Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager
(2 pers.)
300 g frisk torskerogn
1 citron
5 sorte peberkorn
Salt
1½ dl mayonnaise
1 spsk. karry
1 spsk. citronsaft
2 røde peberfrugter
1 porre
250 g rosenkål
2 spsk. olivenolie
1 bdt. persille
Prøv også: Suppe med grøntsager og dampet torsk
Fremgangsmåde - Torskerogn med karrymayonnaise og grøntsager
Pak torskerognen ind i madpapir.
Kog en gryde letsaltet vand op med peberkorn og 3-4 citronskiver. Kom torskerognspakken i vandet og kog sagte i 10 min.
Sluk for varmen og lad torskerognen trække 5 min. i vandet. Tag den op og pil evt. hinderne af.
Rør mayonnaise med karry og citronsaft.
Skær peberfrugt i tern, porren i ringe og halvér rosenkålene.
Steg grøntsagerne i olien på en pande, til de er lysebrune og møre med lidt bid. Krydr med salt og drys med hakket persille.
Skær torskerognen i skiver og anret med grøntsager, karrymayonnaise og citronskiver.
Prøv også: Grillede grøntsager med mandler og citrus
Artiklen indeholder affiliatelinks