Gå til hovedindhold

Tun nicoise med store kapers (381 kcal)

Lækker tun på grøn bund med store kapers - god ret til en let frokost eller aftensmad på 5:2 Kuren.

Lækker tun på grøn bund med store kapers - god ret til en let frokost eller aftensmad på 5:2 Kuren.

Ingredienser - Tun nicoise med store kapers

(2 portioner)
350 g tunbøf
100 g grønne bønner
Salat
20 g rødløg
2 æg
1 knsp. peber
1 knsp. salt
10 g rødbedespirer
100 g store kapers

Prøv også: Marineret stegt tun med tangsalat

Fremgangsmåde - Tun nicoise med store kapers

Steg tunbøffen på en grillpande i ca. 2 min. på hver side.

Lad den trække under et klæde på et stykke køkkenrulle i 1 min. Skær den til slut i fine skiver.

Halvér bønnerne og skær enderne af. Læg de rå bønner på en tallerken sammen med salatblade, fintskårne rødløg og hårdkogte æg i kvarter, der er drysset med salt og peber.

Arrangér tunen på tallerkenen og pynt med rødbedespirer og kapers.

TIP!
Hvis du bedst kan lige gennemstegt tun, skal den have lidt længere tid på panden. Vend den gerne i alt 4 gange, så kan du lave et flot mønster på siderne.

Prøv også: Tun med rejer og avocado