Gå til hovedindhold

Tunfiskemouse (94 kcal)

En kaloriefattig ret til fastedagene i 5:2 Kuren.

4 portioner
 
Det skal du bruge:
2 blade husblas
150 g tun i vand, afdryppet
150 g græsk yoghurt
2 %
½ løg
3 spsk. citronsaft
Stødt paprika
Salt og peber
75 g pasteuriseret æggehvide

Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand. Pisk tunen godt sammen med yoghurt, finthakket løg og citronsaft. Smag til med paprika, salt og peber. Smelt husblassen i en gryde og rør den i tunmassen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i massen. Tunmoussen stilles i køleskab, til den er stivnet (ca. 2 timer).

Servér evt. moussen på salatblade og pynt med tomat og brøndkarse. Giv groftristet brød til.

Energi pr. portion
94 kcal / 393 kJ
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 5 g
Protein: 17 g
Kostfibre: 1 g