Tunmousse med Philadelphia light og chilisause (356 kcal)
Opskrift på tunmousse
Cremet tunmousse med Philadelphia light og sød chilisauce.
Opskriften er beregnet til 4 portioner
Ingredienser - Tunmousse
2 dåser tun i vand
2 blade husblas
1 dl mælk
1 spsk. revet løg
200 g Philadelphia light
Revet skal og saft af ½ lime
1 spsk. sød chilisauce
Salt og peber
1 lille, hakket bundt dild
2 spsk. finthakket rød peberfrugt
Lidt blandet salat
Tilbehør
Groft brød eller salat
Fremgangsmåde - Tunmousse
Lad tunen dryppe godt af i en sigte.
Udblød husblassen i koldt vand. Lun mælken.
Knug vandet af husblassen og smelt den i den lune mælk.
Kom tunen i en foodprocessor sammen med løg, Philadelphia, limeskal og -saft, chilisauce, salt og peber.
Kør det helt jævnt og hæld mælken med husblassen i, imens maskinen kører.
Hæld den færdigblendede tunmousse i en skål og rør den sammen med dild og peberfrugt og stil den i køleskabet i en times tid.
Servér den på salat med ristet toastbrød til.
Prøv også vores opskrift på tunmousse på tomatbund
Energi pr. portion 356 kcal / 1489 kJ
Fedt: 7 gram
Kulhydrat: 33 gram
Protein: 35 gram
Kostfibre: 3 gram