Gå til hovedindhold

Tunmousse med Philadelphia light og chilisause (356 kcal)

Denne tunmousse smager ekstra lækker og cremet med Philadelphia light og sød chilisauce

Opskrift på tunmousse

Cremet tunmousse med Philadelphia light og sød chilisauce.

Opskriften er beregnet til 4 portioner

Ingredienser  - Tunmousse 

2 dåser tun i vand

2 blade husblas

1 dl mælk

1 spsk. revet løg

200 g Philadelphia light

Revet skal og saft af ½ lime

1 spsk. sød chilisauce

Salt og peber

1 lille, hakket bundt dild

2 spsk. finthakket rød peberfrugt

Lidt blandet salat

Tilbehør

Groft brød eller salat

Fremgangsmåde - Tunmousse

Lad tunen dryppe godt af i en sigte.

Udblød husblassen i koldt vand. Lun mælken.

Knug vandet af husblassen og smelt den i den lune mælk.

Kom tunen i en foodprocessor sammen med løg, Philadelphia, limeskal og -saft, chilisauce, salt og peber.

Kør det helt jævnt og hæld mælken med husblassen i, imens maskinen kører.

Hæld den færdigblendede tunmousse i en skål og rør den sammen med dild og peberfrugt og stil den i køleskabet i en times tid.

Servér den på salat med ristet toastbrød til.

Prøv også vores opskrift på tunmousse på tomatbund

Energi pr. portion 356 kcal / 1489 kJ

Fedt: 7 gram

Kulhydrat: 33 gram

Protein: 35 gram

Kostfibre: 3 gram