Gå til hovedindhold

Vaniljebudding

Nem opskrift på budding - uden alt for mange kalorier

Nem opskrift på budding - uden alt for mange kalorier

 

Slankeopskrift på vaniljebudding

(Ingredienser til 5 portioner)

6 dl mælk (skummet-, mini- eller letmælk)
45 g sukker
50 g vanillebuddingpulver (rom eller mandelbuddingpulver kan også bruges)

 Fremgangsmåde til vaniljebudding

Buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukker og 1 dl mælk.

Resten af mælken bringes i kog under omrøring.
 
Gryden tages af varmen, jævningen røres i.

Buddingen bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 min.
 
Buddingen fordels i 4 portionsglas, som overdækkes med plastikfolie.

Stilles til afkøling i køleskab, gerne 2-3 timer.

Tip: Buddingen kan med fordel tilberedes med den halve mængde sukker. Efter buddingen har kogt smages den til med flydende sødestof.

Tip: Buddingen kan serveres med frisk frugt, 1 spsk. kirsebærsovs, frugtpure eller bare 1 tsk. marmelade eller karamelsovs.

Energi-information pr. portion
Energi 131 kCal / 549 kJ

Fedt: 2 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g

 

Sukkerfri kager og desserter

Har du svært ved at undvære søde sager, så er denne pakke lige noget for dig:

Du får minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1 og 2 - med 70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter.

Normalpris: 40 kr. Din pris: 29 kr.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

Læs mere om