Varmrøget laks med langtidsstegte tomater (250 kcal)
Sund og dejlig ret med varmrøget laks, cherrytomater og salat - ideel til 5:2 Kuren.
Ingredienser - Varmrøget laks og langtidsstegte tomater
140 g varmrøget laks
100 g cherrytomater
1 tsk. honning
Salt
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk. økologisk citronskal, revet/finhakket
50 g salatblade, f.eks. ærtesalat
Prøv også: Æggeruller med varmrøget laks
Fremgangsmåde - Varmrøget laks og langtidsstegte tomater
Opvarm ovnen til 120º varmluft.
Skær tomaterne i halve og læg dem på en plade med skærefladen opad. Fyld gerne bagepladen med tomater op, nu du er i gang. De kan holde sig i køleskabet i op til en uge.
Dryp honning over og krydr med salt, hvidløg og citronskal.
Sæt pladen midt i den varm ovn i cirka 1½ time.
Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Pluk dem i mindre stykker.
Pluk også laksen i mindre stykker.
Vend det hele sammen på en tallerken.
TIP!
Er tiden knap, kan du i stedet lynstege tomaterne på en god varm slip let-pande. Krydr med honning, salt, hvidløg og citronskal.