Wok med grøntsager og sojasauce (248 kcal)
Wok amok med lækre, sprøde grøntsager og et pift soja - mums!
Ingredienser - Wok med grøntsager og sojasauce
(2 personer)
150 g rødkål
100 g brune champignoner
100 g gulerødder
100 g rød peberfrugt
20 g olie til stegning
1 spsk. soja
2 tsk. allround-krydderi
1 tsk. revet ingefær
2 æg
Prøv også: Wok med oksekød, kål og majs
Fremgangsmåde - Wok med grøntsager og sojasauce
Kål og champignon skæres i mundrette stykker. Gulerødderne skæres med en kartoffelskræller, så det bliver til lange strimler, peberfrugten renses for kerner, og stilken fjernes. Skær den herefter i strimler. Alt svitses i olie i en wok ved høj varme. Omrør godt i et minuts tid. Tilsæt soja, krydderi, ingefær og æg. Omrør godt, så æggemassen fordeles i hele retten. Retten skal kun svitses i cirka 5-7 minutter, så kålen stadig er lidt sprød.
Prøv også: Wok med kylling og rodfrugter