Gå til hovedindhold

Wok med oksekød, kål og majs

Lækker wokret med oksekød - se opskriften her!

 

Slankeopskrift på wok med oksekød, kål og majs

Ingredienser - wok med oksekød, kål og majs:
(4 pers.)

1 hvidkål
1 fennikel
2 majskolber
200 g grønkål
2 spsk. rapsolie
400 g oksekød
Salt og peber
3 spsk. soja

Fremgangsmåde - wok med oksekød, kål og majs:

Skær hvidkål og fennikel i tynde strimler. Skær kornene af majskolberne med en skarp kniv. Rib grønkålen og hak den groft. Varm wokken op, så den er rygende varm, og hæld rapsolien i. Kom hvidkål og fennikel i gryden, svits det kort, til det lige falder sammen, og tag det op af wokken. Brun kødet, steg det næsten færdigt og vend alle grønsagerne i. Varm det hele igennem og smag retten til med soja, salt og peber. Servér retten rygende varm.

Energi-information pr. portion
Energi 1846 kJ/441 kCal

Protein: 28 g
Kulhydrater: 39 g
Fedt: 27 g
Kostfibre: 7 g
 

Læs mere om