Wokret med pølser og kylling
2 personer
Ingredienser til wokret med pølser og kylling
200 g pølser
100 g kyllingebryst
150 g orange peberfrugt
150 g rød peberfrugt
1 tsk. urtesalt
1 tsk. friskkværnet peber
1 spsk. smør til stegning
1 håndfuld persille
Prøv også: Wokret med oksekød, kål og majs
Fremgangsmåde
Alle ingredienser, undtagen persille, skæres i mindre stykker og svitses i smør i en wok.
Krydr med salt og peber.
Persillen snittes fint og tilsættes under omrøring.
Læg låg på wokken, dæmp varmen og lad retten småsnurre i ca. 5 min.
Tilsæt evt. en kop vand for at få retten mere ”fugtig”.
Kcal pr. person: 400
Fedt: 62 %
Protein: 24 %
Kulhydrat: 14 %
Prøv også: Brownie med pistacienødder - Stenalderkost