6:1 Kuren: Mandelbrød med spejlæg og bønner
(Til 2 personer)
Ingredienser:
Mandelbunde
4 æg
2 spsk. FiberHUSK
1 dl solsikkemel (solsikkekerner kørt i kaffekværn)
1 dl mandelmel
1/2 tsk. salt
1 dl hasselnøddemel
Bønnepuré
100 g kogte kidneybønner
20 g Philadelphia-flødeost
1/3 forårsløg
1/4 tsk. salt
Et drys cayennepeber
4 æg
1 tsk. smør til stegning
1/2 avocado
10 cherrytomater
En håndfuld rucolablade
Salt og peber
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader. Pisk alle ingredienserne til mandelbundene sammen, fordel dejen på en bageplade ved at tage 2 spsk. dej til hver bund, og smør dem jævnt ud med en kniv i cirkler. Bag bundene i ovnen i 12 min. Brug 2 bunde – en til hver person – og frys resten ned.
Mos bønnerne med flødeost, forårsløg og salt og peber med en stavblender, til det er en ensartet masse. Steg 4 spejlæg i smørret i 4-5 min. på panden. Skær avocado og tomater, som du ønsker.
Fordel rucola, bønnepuré, spejlæg, avocado og tomat på de to mandelbunde, krydr med salt og peber, og de er klar til servering.
Mere om 6:1 Kuren
Lene har tabt 8 kilo med 6:1 kuren
Mandelbrød med spejlæg og bønner
6:1 Kuren er udviklet af Michelle Kristensen, der er personlig træner. Hun bliver brugt som ekspert i blandt andet Go’ Morgen Danmark og holder succesfulde bootcamps forskellige steder i landet. Hun har udgivet bogen "MK Bootcamp 6:1" ved forlaget Lindhardt og Ringhof. Du kan også læse mere på www.michellekristensen.dk.
Artiklen indeholder affiliate-links.