Gå til hovedindhold

6:1 Kuren: Mandelbrød med spejlæg og bønner

Lækkert fastemorgenmåltid, når du er på 6:1 Kuren.

(Til 2 personer)

Ingredienser:

Mandelbunde
4 æg
2 spsk. FiberHUSK
1 dl solsikkemel (solsikkekerner kørt i kaffekværn)
1 dl mandelmel
1/2 tsk. salt
1 dl hasselnøddemel

Bønnepuré
100 g kogte kidneybønner
20 g Philadelphia-flødeost
1/3 forårsløg
1/4 tsk. salt
Et drys cayennepeber
4 æg
1 tsk. smør til stegning
1/2 avocado
10 cherrytomater
En håndfuld rucolablade
Salt og peber

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 200 grader. Pisk alle ingredienserne til mandelbundene sammen, fordel dejen på en bageplade ved at tage 2 spsk. dej til hver bund, og smør dem jævnt ud med en kniv i cirkler. Bag bundene i ovnen i 12 min. Brug 2 bunde – en til hver person – og frys resten ned.

Mos bønnerne med flødeost, forårsløg og salt og peber med en stavblender, til det er en ensartet masse. Steg 4 spejlæg i smørret i 4-5 min. på panden. Skær avocado og tomater, som du ønsker.

Fordel rucola, bønnepuré, spejlæg, avocado og tomat på de to mandelbunde, krydr med salt og peber, og de er klar til servering. 

Mere om 6:1 Kuren

Lene har tabt 8 kilo med 6:1 kuren

Skyr med æblegranola

Mandelbrød med spejlæg og bønner

Veggi-tårn med porcherede æg

 

 

6:1 Kuren er udviklet af Michelle Kristensen, der er personlig træner. Hun bliver brugt som ekspert i blandt andet Go’ Morgen Danmark og holder succesfulde bootcamps forskellige steder i landet. Hun har udgivet bogen "MK Bootcamp 6:1" ved forlaget Lindhardt og Ringhof. Du kan også læse mere på www.michellekristensen.dk.

Du kan købe bogen HER >>
 

 

 

 

 

 

Få opskrifter til 6:1 Kuren

Artiklen indeholder affiliate-links.

 

Læs mere om