Gå til hovedindhold

6:1 Kuren: Veggi-tårn med pocherede æg

Solidt fastemorgenmåltid på 6:1 Kuren.

(Til 2 personer)

Ingredienser:

2 store søde kartofler
1 lille spsk. olivenolie
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
¼ tsk. chiliflager
300 g cherrytomater
100 g spinat
4-6 æg
1 spsk. eddike til kogningen

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 175 grader varmluft. Skær de søde kartofler i 1/2 cm tykke skiver, fordel dem på en bageplade og vend dem med olie, salt, peber og
chiliflager. Bag dem i ovnen i 15-20 min., fordel så tomaterne over kartoflerne, og bag det yderligere 10-15 min.

Kom spinaten på en tør pande og steg den, indtil den falder sammen. Hæld vand i en lille gryde, og bring det i kog. Kom eddiken i. Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt ned i det kogende vand. Kog det i 2-3 min. – et æg ad gangen. Servér de bagte grøntsager med spinaten og de pocherede æg.

 

Få flere opskrifter til 6:1 Kuren her

Mere om 6:1 Kuren

Lene har tabt 8 kilo med 6:1 kuren

Skyr med æblegranola

Mandelbrød med spejlæg og bønner

Veggi-tårn med porcherede æg

 

 

6:1 Kuren er udviklet af Michelle Kristensen, der er personlig træner. Hun bliver brugt som ekspert i blandt andet Go’ Morgen Danmark og holder succesfulde bootcamps forskellige steder i landet. Hun har udgivet bogen "MK Bootcamp 6:1" ved forlaget Lindhardt og Ringhof. Du kan også læse mere på www.michellekristensen.dk.

Du kan købe bogen HER >>
 

 

 

 

 

 

Artiklen indeholder affiliate-links.

 

Læs mere om