Gå til hovedindhold

12. December. Kokos-krispies-snitter

Kokos krispies snitter i dyb tallerken
Trænger du til lidt afveksling fra marcipanen, så prøv de sprøde snitter med kokos.

Kokos-krispies-snitter 

Tid: 10 min. 

12 stk.

Ingredienser

75 g mørk 

smeltet chokolade

20 g grofthakkede 

kokosflager 

eller kokosmel

30 g Rice Krispies

Alternativ til kokos krispies snitter: Chokoladekage til LCHF

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over et vandbad og bland den med kokos og Rice Krispies. Kom massen i en lille beholder og glat overfladen ud.

Sæt massen koldt, til chokoladen er stivnet, vend den ud af beholderen, skær den i mindre stykker og servér. Opbevares tørt og køligt.

 

Energi pr. stykke: 50 kcal.

Fordelt på:

fedt 44 %

protein 5 %

kulhydrat 51 %

Læs mere om