Gå til hovedindhold

19. december: Hjemmelavet mysli med smagen af jul

Bag dagens låge finder du en skøn opskrift på hjemmelavet mysli med smagen af jul.

Opskrift på hjemmelavet mysli med smag af jul

Bag dagens låge finder du en skøn opskrift på hjemmelavet mysli med smagen af jul

Det skal du bruge

2 dl havregryn

1/2 dl solsikkekerner

1/2 dl græskarkerner

1/2 dl mandler

1/2 dl kokosflager

3 stk. dadler uden sten

1/2 tsk. kanel

1/4 tsk. kardemomme

1/4 tsk. knust ingefær

1/6 tsk. knust nellike

1 moden banan

2 spsk. Sukrin gold
 
4-6 spsk. kokosolie
 

Sådan laver du det

Mandler og dadler hakkes, og alt det tørre blandes sammen. 

Mos banan med en gaffel, og tilsæt sukrin gold og kokosoile (smeltes i vandbad).

Bland det hele godt sammen med grundopskriften og hæld massen over på en bageplade med bagepapir.

Bag blandingen ved 175 grader i 20 minutter (rør i massen efter ca. 10 minutter).

Lad julemyslien afkøle, og opbevar det i lufttætte glas.

Server gerne sammen med græsk yoghurt eller skyr. 

Opskrift af Ida Marie Pedersen der har bloggen FitFood by Ida her finder du opskrifter på sund og lækker mad, samt inspiration til en sundere hverdag.

Dagens julegodte:

3. december: Æblechips

4. december: Marcipan kugler med lakrids-figen-fyld

5. december: Æbleskiver

6. december: Konfektkage

7. december: Brunkager

8. december: Trøffelruller med ingefær

9. december: Ikke så syndige hindbærtrøfler

10. december: Nøddetærter

11. december: Snebolde

12. december: Abrikos-macadamiakonfekt

13. december: Hvid chokolade-citrontrøfel

14. december: Jule-pandekager

15. december: Nøddeknas

16. december: Ischokolade

17. december: Sunde superkugler

18. december: Marcipanbrød med nougat

19. december: Julemüsli