19. december: Hjemmelavet mysli med smagen af jul
Opskrift på hjemmelavet mysli med smag af jul
Bag dagens låge finder du en skøn opskrift på hjemmelavet mysli med smagen af jul
Det skal du bruge
2 dl havregryn
1/2 dl solsikkekerner
1/2 dl græskarkerner
1/2 dl mandler
1/2 dl kokosflager
3 stk. dadler uden sten
1/2 tsk. kanel
1/4 tsk. kardemomme
1/4 tsk. knust ingefær
1/6 tsk. knust nellike
1 moden banan
Sådan laver du det
Mandler og dadler hakkes, og alt det tørre blandes sammen.
Mos banan med en gaffel, og tilsæt sukrin gold og kokosoile (smeltes i vandbad).
Bland det hele godt sammen med grundopskriften og hæld massen over på en bageplade med bagepapir.
Bag blandingen ved 175 grader i 20 minutter (rør i massen efter ca. 10 minutter).
Lad julemyslien afkøle, og opbevar det i lufttætte glas.
Server gerne sammen med græsk yoghurt eller skyr.
Opskrift af Ida Marie Pedersen der har bloggen FitFood by Ida her finder du opskrifter på sund og lækker mad, samt inspiration til en sundere hverdag.
Dagens julegodte:
4. december: Marcipan kugler med lakrids-figen-fyld
8. december: Trøffelruller med ingefær
9. december: Ikke så syndige hindbærtrøfler
12. december: Abrikos-macadamiakonfekt
13. december: Hvid chokolade-citrontrøfel
17. december: Sunde superkugler
18. december: Marcipanbrød med nougat