Abrikos-macadamiakonfekt
Opskrift på abrikos-macadamiakonfekt
De her abrikoskugler er nemme at lave og de smager dejligt!
Ingredienser - Abrikos-macadamiakonfekt
100 g macadamianødder
100 g tørrede abrikoser (blød type)
Lidt revet citronskal
Et lille nip kanel
Fremgangsmåde - Abrikos-macadamiakonfekt
Start med at lægge nødderne på en bageplade og bag dem i en 200 grader varm ovn, til de er let gyldne.
Køl dem derefter af og kom dem i en minihakker sammen med abrikoserne, den revne citronskal og lidt kanel.
Hak det hele godt sammen.
Form tilsidst små kugler af massen og gem dem i et glas i køleskabet.
Dagens julegodte:
4. december: Marcipan kugler med lakrids-figen-fyld
8. december: Trøffelruller med ingefær
9. december: Ikke så syndige hindbærtrøfler
12. december: Abrikos-macadamiakonfekt
Sukkerfri kager og desserter

Har du svært ved at undvære søde sager, så er denne pakke lige noget for dig:
Du får minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1 og 2 - med 70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter.
Normalpris: 40 kr. Din pris: 29 kr.
Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.