Gå til hovedindhold

Æble og hindbærtrifli med havrecrunch

Cremet, velsmagende og fedtfattig trifli med æble, hindbær og super lækker havrecrunch.

Slankeopskrift på æble og hindbærtrifli med havrecrunch

(6 portioner) 

Ingredienser:

8 stk. æbler, skrællet og skåret i både
1 stk. appelsin, revet og presset
170 g havregryn, grovvalset
150 g hindbær, frosne
20 g smør
60 g brun farin
2 spsk. solsikkefrø
1½ tsk. kanel, stødt
2 dl karoline´s vanillecreme
100 g kvark 1 %

 

Prøv også denne blåbær-trifli

Sådan gør du:

Æblerne marineres i halvdelen af farinen, appelsin saft og skræl i 30 min. eller natten over på køl. I en stor pande ristes havregryn, kanel og solsikker under omrøring i 4-5min. Tilsæt smør og brun farin og rør rundt til grynene blir let sprøde. Blandningen køles af på bagepapir, den blir mere sprød under afkøling.

Varm æblerne og smør op i en gryde og lad det simre i 6-8 min. Tilsæt hindbær i og lad blandningen køle af. Rør kvark og vanille creme sammen. Fordel blandningen lagvis i dessertglas, sidste lag slutte saf med havre crunch.

Tip: Hindbær kan erstattes med andre frosne bær.

Energi-information pr. portion
Energi 354 kCal / 1482 kJ

Fedt: 10 gram
Kulhydrater: 51 gram
Protein: 9 gram
Kostfibre: 7 gram