Gå til hovedindhold

Ærtefalafel med hummus og fladbrød

Ærtefalafel med hummus og fladbrød på blå tallerken
En hurtig ret der både er sund og smager godt.

Ærtefalafel med hummus og fladbrød

Tid: 15 min.

(2. pers.)

 

Ingredienser

1 ds. kikærter, ca. 250 g drænet

250 g fine grønne ærter

1 spsk. tahin

1 æg

1 håndfuld mynteblade

2 spsk. rasp

Salt og peber

Lidt olie til stegning

150 g færdig hummus

2 store fladbrød a 80 g

Salat

Falafler med rødbede og tzaziki

Fremgangsmåde

Blend kikærter og ærter sammen med tahin, æg og mynte. Rør det sammen med rasp og smag til med salt og peber.

Form massen til 8-10 kugler og steg dem sprøde og gyldne ved middel varme.

Lun brødene, smør dem med hummus og fordel salat og falafel ovenpå.

 

 

Energi pr. person: 687 kcal.

Fordelt på:

Fedt 30 %

Protein 17 %

Kulhydrat 53 %