Gå til hovedindhold

Afrikansk kylling

Kylling med gurkemeje og citronskal.

4 portioner

10 kyllinge-overlår
(ca. 600 g rent kød)
1 snittet løg
3 hakkede fed hvidløg
2 tsk. olie
1 tsk. salt
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. gurkemeje
4-5 dl grøntsagsbouillon
ganske tyndt-strimlet skal af 1 citron
12 grønne oliven uden kerner.

Tilbehør: Kogte basmati-ris.

Træk skindet af kyllingelårene og fjern benene. Læg dem i en gryde sammen med løg, hvidløg, olie, salt, ingefær og gurkemeje og spæd med bouillon.

Lad dem småkoge under låg i 15- 20 min., til kødet er næsten mørt.

Kom halvdelen af citronskallen og oliven i og kog yderligere 5 min. Drys med resten af citronskallen og servér med kogte ris.