Gå til hovedindhold

Blåbærtrifli

En dessert, der ikke er så syndig endda.

10 portioner

Det skal du bruge:
200 g frosne blåbær
2 tsk. vaniljesukker
2 bananer i tynde skiver
Revet skal og saft af 1 appelsin
3 dl fromage frais 0,1 %
5 dl vaniljecreme (Karoline)
20 digestive fuldkornskiks
1 dl portvin
10 spsk. sukkerfri blåbærsyltetøj

Sådan gør du:
Optø blåbærrene ved at hælde kogende vand over dem, si vandet fra og lad dem dryppe af. Bland dem derpå med vaniljesukkeret. Marinér bananerne i appelsinsaft med den revne appelsinskal. Bland fromage frais og vaniljecreme sammen. Knus kiksene fint og hæld portvin over dem.

Læg et lag kiks i en stor dessertskål. Læg dernæst et lag banan, et lag creme, syltetøj og blåbær. Byg videre på samme måde, indtil alle ingredienserne er brugt.

Tip
Du kan også anrette desserten portionsvis i glas.

Energi pr. portion
290 kcal / 1214 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 38 g
Protein: 7 g
Alkohol: 2 g
Kostfibre: 3 g

Sukkerfri kager og desserter

Har du svært ved at undvære søde sager, så er denne pakke lige noget for dig:

Du får minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1 og 2 - med 70 opskrifter på sukkerfri kager og desserter.

Normalpris: 40 kr. Din pris: 29 kr.

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.