Gå til hovedindhold

Blomkålssuppe med kartoffel og pastinak

Endnu en sund og lækker opskrift fra Fit-all's livsstilsprogram. En cremet og blød blomkålssuppe.
2 personer
 

Ingredienser til blomkålssuppe med kartoffel og pastinak: 

 
1 spsk. kokosolie
350 g blomkål
150 g kartoffel
100 g pastinak
1 tsk. spidskommen
1 tsk. allround-krydderi, f.eks. fra Santa Maria
1 tsk. peber
1 tsk. dijonsennep
1 l grøntsagsbouillon
 
 

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 180°.
Skræl pastinak og kartoffel.
Skær blomkålen i buketter, og kartofler og pastinak i terninger.
Læg det hele på en bageplade og pensl med smeltet kokosolie.
Drys med spidskommen, allround-krydderi og peber, og bag grøntsagerne i 15 minutter, eller til kartoflerne er møre.
Blend grøntsagerne med dijonsennep og grøntsagsbouillon til en ensartet masse og servér med lidt friskkværnet peber.
 
Kcal pr. person: 248
Fedt: 31 %
Protein: 13 %
Kulhydrat: 56 %