Brunsviger - lowcarb og glutenfri
(4 personer)
KAGEN
Ingredienser:
30 g Bodylab Whey 100 proteinpulver med vanilje
45 g finvalsede glutenfri havregryn
35 g Sukrin
40 g affedtet mandelmel
30 g FiberFin
50 g skyr
5 g FiberHusk
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 knsp salt
100 g usødet æblemos
10 g smeltet smør
1 tsk citronsaft
1 æg
TOPPING
Ingredienser:
20 g smør
35 g Sukrin Gold
10 g mørk agavesirup
1 spsk kanel
SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser til dejen sammen i en skål. Tilsæt æblemos, smeltet smør, citronsaft og æg og rør grundigt rundt, til du har en ensartet masse. Kom dejen i en bageform foret med bagepapir (eller brug en af silikone) og lav huller i dejen med en teske jævnt ud over hele overfladen.
Bag kagen i 25 minutter ved 160 grader.
Smelt smør, Sukrin Gold, agavesirup og kanel sammen i en gryde. Hæld toppingen ud over kagen og lad det størkne lidt. Tag kagen ud af formen og sæt den på køl.
PR. 100 GRAM
Protein 13,4 g
Kulhydrat 14,5 g
Fedt 9 g
Fiber 8,1 g
Kalorier 197
KLIK HER OG FÅ MORTENS OPSKRIFT PÅ EN FRISK BLÅBÆR CHEESECAKE
Proteinopskrifter af Morten Svane,
ved forlaget People’s Press, vejl. pris 249,95 kr.
E-bogen kan købes for 139 kr. her >>
Vil du have fingrene i flere glutenfri opskrifter?
Bemærk: Efter køb sendes hæfterne som pdf'er til din mail.
Artiklen indeholder affiliate links.