Gå til hovedindhold

Brunsviger - lowcarb og glutenfri

Et godt proteinrigt alternativ til brunsviger. Toppingen vil få dig til at længes efter endnu et stykke.

(4 personer)

KAGEN

Ingredienser:

30 g Bodylab Whey 100 proteinpulver med vanilje
45 g finvalsede glutenfri havregryn
35 g Sukrin
40 g affedtet mandelmel
30 g FiberFin
50 g skyr
5 g FiberHusk
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 knsp salt
100 g usødet æblemos
10 g smeltet smør
1 tsk citronsaft
1 æg

TOPPING

Ingredienser:

20 g smør
35 g Sukrin Gold
10 g mørk agavesirup
1 spsk kanel

SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser til dejen sammen i en skål. Tilsæt æblemos, smeltet smør, citronsaft og æg og rør grundigt rundt, til du har en ensartet masse. Kom dejen i en bageform foret med bagepapir (eller brug en af silikone) og lav huller i dejen med en teske jævnt ud over hele overfladen.

Bag kagen i 25 minutter ved 160 grader.

Smelt smør, Sukrin Gold, agavesirup og kanel sammen i en gryde. Hæld toppingen ud over kagen og lad det størkne lidt. Tag kagen ud af formen og sæt den på køl.

 

PR. 100 GRAM
Protein 13,4 g
Kulhydrat 14,5 g
Fedt 9 g
Fiber 8,1 g
Kalorier 197

KLIK HER OG FÅ MORTENS OPSKRIFT PÅ EN FRISK BLÅBÆR CHEESECAKE

 

Proteinopskrifter af Morten Svane,

ved forlaget People’s Press, vejl. pris 249,95 kr.

Bogen kan købes HER >>

E-bogen kan købes for 139 kr. her >>

 

 

Vil du have fingrene i flere glutenfri opskrifter?

Bemærk: Efter køb sendes hæfterne som pdf'er til din mail.

 

Artiklen indeholder affiliate links.

 

 

Læs mere om