Gå til hovedindhold

Choko-kokos proteinbar

En proteinbar med smag af knasende kokos og dyb chokolade – giver associationer til en Bountybar.

Opskrift på Choko-kokos proteinbar 

Opskriften giver 2-4 stk.

Ingredienser - proteinbar

60 g Bodylab Whey 100 proteinpulver med vanilje
25 g affedtet mandelmel
20 g Sukrin
35 g almindeligt kokosmel
1 knsp salt
50 g fuldfed kokosmælk
25 g mørk chokolade til at overtrække med

Fremgangsmåde - proteinbar

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt kokosmælk og ælt det hele grundigt sammen, indtil du har en fast og ensartet masse. Form dejen til proteinbarer i ønsket størrelse. Smelt chokoladen i mikroovn eller over et vandbad og overtræk proteinbarerne. Stil barerne i køleskab eller fryser, indtil chokoladen er stivnet.

PR. 100 GRAM
Protein 28 g
Kulhydrat 10 g
Fedt 24 g
Fiber 7,3 g
Kalorier 363

 

Opskriften er fra bogen "Proteiner" af Morten Svane ved forlaget People's Press.

Du kan købe bogen HER >>

 

 

Artiklen indeholder affiliate links.