Choko-lakrids mandler
Ingredienser til choko-lakrids mandler:
Opskriften er til 7 portioner.
100 g mandler
65 g mørk chokolade (min. 70%)
4 tsk lakridspulver
1/2 dl ISIS Kakaodrik
Prøv også: Hjemmelavede mandler med salt og krydderurter
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 180º C.
Mandlerne fordeles på bagepladen.
Når ovnen er varm, skal mandlerne bages i 6-8 minutter.
Tag de varme mandler ud og lad dem køle af i 5 minutter.
Varm chokoladen over vandbad.
Når chokoladen er smeltet, dyppes mandlerne enkeltvis i chokoladen.
Der kan anvendes en gaffel til dette.
Læg bagepapir på et skærebræt og læg derpå de overtrukne mandler.
Herefters sættes mandlerne i køleskabet i 5 minutter.
Bland lakridspulver og kakaodrik i en skål.
De afkølede mandler vendes i pulverblandingen.
Anvend evt. en tom bøtte til at ryste mandlerne i blandingen.
Prøv også: Spicy nuts