Gå til hovedindhold

Choko-lakrids mandler

mandler med choko og lakrids
En sundere snack til champagnen eller kaffen. Choko-lakrids mandler er super nemme at lave og smager mindst lige så godt, som de dyre varianter man kan købe.

Ingredienser til choko-lakrids mandler:

Opskriften er til 7 portioner.

100 g mandler

65 g mørk chokolade (min. 70%)

4 tsk lakridspulver

1/2 dl ISIS Kakaodrik

Prøv også: Hjemmelavede mandler med salt og krydderurter 

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på 180º C.

Mandlerne fordeles på bagepladen.

Når ovnen er varm, skal mandlerne bages i 6-8 minutter.

Tag de varme mandler ud og lad dem køle af i 5 minutter.

Varm chokoladen over vandbad.

Når chokoladen er smeltet, dyppes mandlerne enkeltvis i chokoladen.

Der kan anvendes en gaffel til dette.

Læg bagepapir på et skærebræt og læg derpå de overtrukne mandler.

Herefters sættes mandlerne i køleskabet i 5 minutter.

Bland lakridspulver og kakaodrik i en skål.

De afkølede mandler vendes i pulverblandingen.

Anvend evt. en tom bøtte til at ryste mandlerne i blandingen.

Prøv også: Spicy nuts