Gå til hovedindhold

Chokoladebrud

Stor portion, og det er med vilje. Skal helst stå på køl - når den ikke er i gang med at blive spist.

 

Stor portion, og det er med vilje. Skal helst stå på køl - når den ikke er i gang med at blive spist.

Ingredienser - Chokoladebrud

2 Urtekram fuldkornsriskager
1-2 håndfulde mandler
1 håndfuld helt grove kokosflager (kan udelades)
100 g mørk chokolade 85 %
100 g mørk chokolade 70 %

Fremgangsmåde - Chokoladebrud

Knus riskagerne, og hak mandlerne. Kom blandingen (evt. inkl. kokosflager) i et fad foret med bagepapir.

Smelt chokoladen over et vandbad eller forsigtigt i en glasskål i mikroovnen.

Hæld chokoladen hen over riskagerne og mandlerne i formen. Vend det forsigtigt rundt, så det hele er dækket af chokolade.

Lægges enten på køl eller frys i et par timer og brydes i mindre stykker, inden det serveres.

TIP!
Urtekram laver også riskager med chokolade, der er gode til et sundere mellemmåltid, hvis man samtidig trænger til lidt sødt.

 

Opskriften er fra bogen "Dit sunde liv", der er skrevet af Anne Bech og Christiane Schaumburg-Mûller på forlaget People's Press.

Bogen kan købes HER >>

 

 

Artiklen indeholder affiliate links.