Gå til hovedindhold

Cremet broccolisuppe

Suppe med broccoli og kartofler

(2 portioner)

200 g broccoli
100 g porre
50 g løg
100 g kartoffel
½ l vand
2 stk. bouillonterninger
100 g friskost naturel 4%
salt og peber

Sådan gør du
Skyl broccoli, rens porrer, pil løg og skræl kartoflerne. Grøntsagerne skæres groft ud og kommes i en gryde. Tilsæt vand og bouillonterninger. Suppen koges til alle grøntsagerne er meget møre, ca. ½ time. Grøntsagerne blendes og friskosten blendes i suppen. Smag til med salt og peber.
Server som forret, som den er. Eller som hovedret, f.eks. med 1 stk. valnøddebrød og evt. 100 g rejer eller kyllingeterninger. 

Madopskrift: Ingrid Wittus
 

Energi-information pr. portion:
778 kJ/186 kcal
Protein 17 g
Fedt 4 g
Kulhydrat 26 g
Kostfibre 6 g