Farserede peberfrugter
Farserede peberfrugter
Opskriften på farserede peberfrugter er beregnet til 4 personer
Ingredienser - Farserede peberfrugter
4 røde peberfrugter
1 løg
2 fed hvidløg
400 g hakket oksekød
2 æg
Salt og peber
1 tsk. paprika
½-1 dl fløde
100 g emmentaler eller danbo
Fremgangsmåde - Farserede peberfrugter
Halvér peberfrugterne på langs. Tag frøstolen ud, men lad stilken blive siddende. Pil og hak løg og hvidløg. Bland kødet med løg, hvidløg, æg og krydderier. Rør med så meget fløde, at det stadig er en fast fars. Kom farsen i peberfrugterne og anbring dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen ved 180º i 30 min. Drys med revet ost og gratinér i 10 min. under grill. Servér med blandet salat til.