Gå til hovedindhold

Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

Farserede peberfrugter

Opskriften på farserede peberfrugter er beregnet til 4 personer

Ingredienser - Farserede peberfrugter

4 røde peberfrugter

1 løg

2 fed hvidløg

400 g hakket oksekød

2 æg

Salt og peber

1 tsk. paprika

½-1 dl fløde

100 g emmentaler eller danbo

Fremgangsmåde - Farserede peberfrugter

Halvér peberfrugterne på langs. Tag frøstolen ud, men lad stilken blive siddende. Pil og hak løg og hvidløg. Bland kødet med løg, hvidløg, æg og krydderier. Rør med så meget fløde, at det stadig er en fast fars. Kom farsen i peberfrugterne og anbring dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen ved 180º i 30 min. Drys med revet ost og gratinér i 10 min. under grill. Servér med blandet salat til.