Gå til hovedindhold

Fiskefrikadeller med kaperssovs

Leder du efter nem aftensmad, så får du her en opskrift på både lækker og sund hverdagsmad.

Fiskefrikadeller med kaperssovs

Leder du efter nem aftensmad, så får du her en opskrift på både lækker og sund hverdagsmad. Det anbefales at vi spiser 2-300 gram fisk om ugen, hvis vi skal nå den anbefalede mængde af fisk og det gør du med den her opskrift.

Opskriften på fiskefrikadeller er beregnet til 2 personer.

Kan du lide thaimad? Så prøv vores Thai-fiskefrikadeller

Ingredienser - Fiskefrikadeller med kaperssovs

250 g fiskefilet (f.eks. sej el. torsk)

2 skalotteløg

1 spsk. Husk

1 æg

½ tsk. groft salt

½ dl fløde

50 g stenbiderrogn

Smør til stegning

1 spsk. finthakkede kapers

1 bdt. dild

60 g mayonnaise

1 tsk. dijonsennep

Salt og peber

Prøv også: vores opskrift på Stenalder fiskefrikadeller med hvidkålssalat

Fremgangsmåde - Fiskefrikadeller med kaperssovs

Hak fileterne groft og løget fint.

Rør fiskekød, løg, mel, æg, salt, peber, fløde og rogn sammen.

Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme i 6 min. på hver side.

Hak kapers og dild fint, rør det i mayonnaisen sammen med sennep og smag til med salt og peber.

Servér fiskefrikadellerne med letdampet broccoli.