Fiskefrikadeller med kaperssovs
Fiskefrikadeller med kaperssovs
Leder du efter nem aftensmad, så får du her en opskrift på både lækker og sund hverdagsmad. Det anbefales at vi spiser 2-300 gram fisk om ugen, hvis vi skal nå den anbefalede mængde af fisk og det gør du med den her opskrift.
Opskriften på fiskefrikadeller er beregnet til 2 personer.
Kan du lide thaimad? Så prøv vores Thai-fiskefrikadeller
Ingredienser - Fiskefrikadeller med kaperssovs
250 g fiskefilet (f.eks. sej el. torsk)
2 skalotteløg
1 spsk. Husk
1 æg
½ tsk. groft salt
½ dl fløde
50 g stenbiderrogn
Smør til stegning
1 spsk. finthakkede kapers
1 bdt. dild
60 g mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Prøv også: vores opskrift på Stenalder fiskefrikadeller med hvidkålssalat
Fremgangsmåde - Fiskefrikadeller med kaperssovs
Hak fileterne groft og løget fint.
Rør fiskekød, løg, mel, æg, salt, peber, fløde og rogn sammen.
Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme i 6 min. på hver side.
Hak kapers og dild fint, rør det i mayonnaisen sammen med sennep og smag til med salt og peber.
Servér fiskefrikadellerne med letdampet broccoli.