Flapjacks
30 portioner:
Det skal du bruge:
200 g quinoa
75 g tørrede æbler
200 g mandler med skal
2 bananer
100 g græskarkerner
150 g solsikkekerner
150 g grovvalsede havregryn
200 g rosiner
2 dl appelsinsaft
100 g agavesirup
1 tsk. kanel
1 tsk. natron
½ dl rapsolie
Sådan gør du:
Skyl quinoaen i koldt vand og lad den dryppe af i en sigte.
Hak æbler og mandler groft og kom dem i en skål sammen med moste bananer og resten af ingredienserne.
Rør det hele godt sammen og hæld det ned i en lille bradepande, der er foret med bagepapir.
Pres massen let sammen og bag den i ovnen i 20 min. ved 200°. Lad ”myslikagen” køle lidt af, inden den skæres ud i 30 aflange stykker.
Energi pr. portion
195 kcal / 816 kJ
Fedt: 9 gram
Kulhydrat: 21 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 2 gram