Frikadeller af kalkun og råkost
2 personer
Ingredienser til frikadeller af kalkun og råkost:
250 g hakket kalkunkød
20 g persille
150 g løg
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. salt
2 tsk. krydderpeber
10 g ingefær
30 g græskarkerner
Råkost:
300 g gulerødder
50 g løg
100 g pastinak
20 g citronsaft
Prøv også: Grønne frikadeller med quinoasalat
Fremgangsmåde
Ingredienserne til kalkundellerne lægges i en foodprocessor og blendes til en fars, der formes til frikadeller og steges gyldne i ca. 4 minutter på hver side.
Gulerødder, løg og pastinak rives og blandes godt.
Råkosten dryppes med citronsaftog serveres oven på kalkundellerne evt. med lidt kryddergrønt.
Kcal pr. person: 369
Fedt: 28 %
Protein: 38 %
Kulhydrat: 34 %
Prøv også: Low Carb Carbonara