Gå til hovedindhold

Frikadeller af kalkun og råkost

Frikadeller af kalkun og en råkostsalat
Prøv en lettere variant af frikadellen og udskift okse- og svinekødet med kalkunkød. Så sparrer du lidt på fedtet. Et godt tip er, at komme en spsk. dijonsennep i dine frikadeller det giver nemlig den der rigtige frikadellesmag .
2 personer

Ingredienser til frikadeller af kalkun og råkost: 

250 g hakket kalkunkød
20 g persille
150 g løg
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. salt
2 tsk. krydderpeber
10 g ingefær
30 g græskarkerner
 
Råkost:
300 g gulerødder
50 g løg
100 g pastinak
20 g citronsaft
 

Fremgangsmåde

Ingredienserne til kalkundellerne lægges i en foodprocessor og blendes til en fars, der formes til frikadeller og steges gyldne i ca. 4 minutter på hver side.
Gulerødder, løg og pastinak rives og blandes godt.
Råkosten dryppes med citronsaftog serveres oven på kalkundellerne evt. med lidt kryddergrønt.
 
Kcal pr. person: 369
Fedt: 28 %
Protein: 38 %
Kulhydrat: 34 %
 
Prøv også: Low Carb Carbonara