Gå til hovedindhold

Gazpacho med spinatsalat

Slankeopskrift på gazpacho med spinatsalat

(4 pers.)
 

Ingredienser:

1 kg tomater
1 dåse flåede tomater ca. 400 g
1 rød peber
1 grøn peber
1 agurk
1 skive brød
2 fed hvidløg
60 ml eddike
3 spsk. olivenolie
2 dl vand
Salt og peber

60 g perlespelt
200 g butterbeans fra dåse
100 g ærter
200 g babyspinat
1 bdt. persille
1 spsk. olie
2 spsk. balsamico

Fremgangsmåde:

Hak tomaterne, blend dem med dåsetomater, peberfrugter, den skrællede agurk, brød, hvidløg, olie og balsamico. Kom vandet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike og stil suppen på køl.

Kog perlespelten efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skyl spinaten og persillen. Bland perlespelten med bønner, spinat, persille, ærter og olie-eddike-dressingen. Servér suppen med perlespeltsalaten til.

 

Energi-information pr. portion
Energi 1842 kJ/440 kCal

Protein: 14 g
Kulhydrater: 50 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 18 g

 

Læs mere om