Gå til hovedindhold

Grillede lammekoteletter med squash

En klassiker fra støvlelandet, men i en sundere udgave. Her får du opskriften på lækre grillede lammekoteletter på en bund af grøntsager.
Tid: 25 min.
2 personer 

Ingredienser til grillede lammekoteletter med squash: 

2 store bagekartofler a 300 g
350 g koteletter af lammekrone
1 fed knust hvidløg
1-2 rosmarinkviste
300 g squash 
200 g spinatbundter eller bladbede
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
100 g friskost 11 %, naturel eller med urter og hvidløg
 

Fremgangsmåde

Bag kartoflerne ca. 1 time i ovnen, til de er møre.
Krydr kødet med hvidløg, rosmarin, salt og peber.
Skær squash i skiver på langs og pensl dem med halvdelen af olien.
Grill kødet 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Grill squashskiverne på begge sider, til de er møre.
Grill bladbede et kort øjeblik.
Anret kødet på en bund af bladbede og squash og servér med bagt kartoffel fyldt med friskost.
 
Energi pr. person:  575 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 24 % og kulhydrat 46 %