Gå til hovedindhold

Grønne pandekager

Pandekager med gulerod, pastinak og porrer.

Det skal du bruge:
2 dl gulerod i fine stykker,
2 dl pastinak i fine stykker,
1 dl porre i tynde ringe,
140 g groftrevne kartofler,
1 tsk. olie el. flydende margarine,
2 æg,
salt og peber.
Tzatziki:
4 dl græsk yoghurt maks. 10 %,
1 groftrevet agurk,
3 fed hvidløg,
salt og peber.

Sådan gør du:
Bland ingredienserne til tzatzikien og lad den trække, indtil pandekagerne er færdige.

Rør de findelte grøntsager og kartofler i sammenpiskede æg. Krydr med salt og peber og bland det hele godt.

Varm en stegepande op og tilsæt olie el. margarine.

Brug en ske til at lægge dejen på stegepanden i form af små pandekager. Steg pandekagerne ved jævn varme i 2-3 min. på hver side.

Hold dem varme, indtil de skal serveres.