Gå til hovedindhold

Guide til 8 Timers Kuren

Spis lige, hvad du vil, fra klokken 9 til 17 hver dag. Fast resten af tiden. Den nye amerikanske 8 Timers Kuren lover et vægttab på 5 kilo i løbet af blot en uge.

Kom godt i gang med 8 Timers Kuren

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. Nu er det endelig slut med at måle, veje og tælle kalorier. Millioner af amerikanere har allerede taget 8 Timers Kuren til sig og lever efter dens meget enkle principper.

Her kan du møde Sara, der har tabt sig 23 kilo med 8 Timers Kuren

I USA er 8-Timers Kuren endnu mere populær end både Dukan-kuren, South Beach, Atkins og Low Carb. Og nu er den også nået til Europa.

En enkel og effektiv kur

8 Timers Kuren er lige så enkel, som den er effektiv. Den går kort sagt ud på, at du i en periode på otte timer hver dag må spise lige, hvad du har lyst til. De resterende 16 timer i døgnet skal du faste. Hvis du for eksempel vælger at spise din morgenmad klokken ni, skal du stoppe med at spise klokken 17 – og faste indtil næste dag klokken ni. Hvis du følger dette helt simple råd, lover forfatterne bag bogen om 8 Timers Kuren dig et vægttab på cirka fem kilo om ugen.

– Det er sandsynliggjort, at vores krop slet ikke kan omsætte de kalorier, vi spiser efter et bestemt tidspunkt på dagen. Det har længe været anerkendt, at det er usundt at spise sent om aftenen. Vi går skridtet videre og siger, at du kun må spise 8 timer i døgnet, forklarer forfatter og slankeekspert David Zinczenko.

8 gode råd til 8 Timers Kuren

Har du prøvet 8 Timers Kuren? Er du i tvivl om, hvordan du bærer dig ad? Vi har samlet 8 gode råd, der gør det meget nemmere at gennemføre 8 Timers Kuren.

8 gode råd til 8-Timers Kuren

 

Kostplan til 8 Timers Kuren

Selv om 8 Timers Kuren egentlig ikke kræver en kostplan, da du må spise, hvad du har lyst til, får du her et eksempel på, hvordan en dag med fornuftig kost og garanteret vægttab kan se ud.

Kostplan til slankekur:
Sådan er en dag på 8 timerskuren

 

Supersunde madvarer til 8 Timers Kuren

På 8 Timers Kuren må du egentlig spise, hvad du vil - men det anbefales, at du, som udgangspunkt, holder dig til sunde madvarer. Her får du en liste over supersunde madvarer til 8 Timers Kuren.

Smart liste til din slankekur:
Se de sunde madvarer til 8 Timers Kuren her

 

Opskrifter til 8 Timers Kuren

Du finder alle vores opskrifter til 8 Timers Kuren her

Slankeguides til 8 Timers Kuren

I vores minimagasiner om 8 Timers Kuren får du guides til kuren, nye opskrifter, motionsvejledning og madplaner.

Kun 20 kr. pr. stk.

Efter køb sendes minimagasinerne som pdf til din mail.

 

 

 

Læs mere om