Gå til hovedindhold

Hakkebøf med tomatsalat

Lækker sommerret med hakkebøf og verdens nok bedste tomatsalat!

Opskrift på hakkebøf med tomatsalat

Lækker sommerret med hakkebøf og verdens nok bedste tomatsalat!

Opskriften på hakkebøf med tomatsalat er beregnet til 2 personer.

Prøv også: Krydret hakkebøf med basilikumdressing

Ingredienser - Hakkebøf med tomatsalat

400 g hakket oksekød

Salt og peber

1 tsk. olivenolie

200 g daggammelt brød

3 spsk. olivenolie

1 spsk. æbleeddike

200 g dadeltomater (evt. flere farver)

300 g store tomater

1 kugle mozzarella

2 spsk. grøn pesto på glas

Ingredienser - Hakkebøf med tomatsalat

Form kødet til to bøffer, drys med salt og peber og steg dem i ca. 6 min. på hver side.

Bræk brødet i mindre stykker, læg dem i et fad, dryp olie over og vend dem i æbleeddike.

Sæt fadet i ovnen ved 200º i ca. 7 min., til brødet er gyldent.

Del de små tomater i halve og halvdelen af de store tomater i kvarte og sæt dem i ovnen i 10 min.

Skær resten af tomaterne i skiver.

Anret alle tomaterne på et fad og drys med salt og peber.

Skær mozzarellaen i mindre stykker og drys den over tomaterne sammen med brødstykkerne.

Dryp med pesto og læg bøfferne øverst.

Prøv også: Canneloni med tomatsalat

 

Slankeguides til 8-Timers Kuren

I vores minimagasiner om 8-Timers Kuren får du guides til kuren, nye opskrifter, motionsvejledning og madplaner.

Kun 20 kr. pr. stk.

Efter køb sendes minimagasinerne som pdf til din mail.