Gå til hovedindhold

Hapser med sild

Selvfølgelig skal der sild på bordet, når menuen er en lækker, traditionel påskefrokost.

Hapser med sild

(6 pers.)
 
Tid: 10 min. + trækketid. vær opmærksom på, at du skal begynde dagen før servering.
 
200 g marinerede sild 
1 spsk. hyldeblomstsaft
1 spsk. tørrede hyldeblomster eller hyldeblomstkvas 
Ristede rugbrødschips 
1 lille skalotteløg
Krydderurter eller spiselige blomster
 
 
Hæld væden fra sildene, tør dem med køkkenrulle og hak dem fint. Vend hyldeblomstsaft og hyldeblomster eller hyldeblomstkvas i og lad blandingen trække i køleskabet til dagen derpå. 
Anret på ristet rugbrød og pynt med tynde ringe af skalotteløg og evt. krydderurter eller spiselige blomsterblade.
 
 

Læs mere om