Gå til hovedindhold

Hjemmelavet chokolade

Har du nogen sinde prøvet at lave din egen hjemmelavede chokolade? Det er slet ikke svært

Lav din egen chokolade

Har du nogen sinde prøvet at lave din egen hjemmelavede chokolade? Det er slet ikke svært.

Dog er det dyrere end at købe chokoladen, men når du laver den selv, ved du, hvad der er i.

Mørk chokolade skal regnes som en grøntsag

Fremgangsmåde - Hjemmelavet chokolade

100 gram kakaosmør, som kan købes i helsekostforretninger, smeltes ved svag varme, tilsættes 1 spsk. ren kakao og 3-4 spsk. Sukrin Melis.

Det blandes godt, tilsættes eventuelt lidt mere Sukrin Melis og blandes med hakkede nødder, kokosmel eller mandler.

Massen hældes i små silikoneforme eller i en lille boks beklædt med bagepapir og stilles på køl, til det er stivnet.

Læs også, mørk chokolade er sundt

En grøntsag forklædt som slik

Smarte chokoladeforme

 

Du kan sagtens lave smukke chokoladegodbidder, hvis bare du har de rette forme.

Du finder et stort udvalg af chokoladeforme HER >>

Artiklen indeholder affiliatelinks.