Gå til hovedindhold

Hjemmelavet krydderost

Osten her er supernem og kan krydres, helt som fantasien og smagsløgene tillader det.

Osten her er supernem og kan krydres, helt som fantasien og smagsløgene tillader det.

Ingredienser - Krydderost

1 l kærnemælk
2 spsk. citronsaft
½ dl kvark
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket purløg
Salt og peber

Fremgangsmåde - Krydderost

Varm kærnemælk og citronsaft langsomt op, til det skiller, og tag det af varmen.

Hæld kærnemælken gennem et klæde og lad vallen dryppe fra i mindst et par timer (vallen er god til brødbagning).

Kom den afdryppede ost i en skål og rør kvarken i.

Tilsæt presset hvidløg og purløg og smag til med salt og peber.

 

PRØV OGSÅ:

Hjemmebag: Vores seks bedste brød og boller

Fem tip til en proteinholdig morgenmad