Gå til hovedindhold

Hjemmelavet yoghurtis med søde hindbær

Med den her opskrift på hjemmelavet yoghurtis kan du roligt komme igennem sommeren uden, at taljemålet bliver større.

Hjemmelavet yoghurtis med hindbær

6 ispinde

15 min. +indfrysning

Ingredienser

75 g hindbær 

2 spsk. konc. hyldeblomstdrik

1 dl sukker

250 g Cheasy- yoghurt m. vanilje

Få også opskriften på: Hjemmelavet is med kokos og jordbær-coulis

Fremgangsmåde

Blend de optøede bær med hyldeblomstdrik og halvdelen af sukkeret. Smag yoghurten til med resten af sukkeret. Kom skiftevis lidt hindbær og yoghurt i ispindeformene og bevæg forsigtigt og kort en pind igennem, så de to masser bliver blandet lidt sammen.

Stik en træpind i hver og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen.

Vandmelon-bananis

Energi pr. ispind: 90 kcal. 

 

Fordelt på:

Fedt 2 %

Protein 8 %

Kulhydrat 90 %