Gå til hovedindhold

Hjemmelavet yoghurtis med søde hindbær

Hjemmelavet yoghurtis med hindbær
Med den her opskrift på hjemmelavet yoghurtis kan du roligt komme igennem sommeren uden, at taljemålet bliver større.

Hjemmelavet yoghurtis med hindbær

6 ispinde

15 min. +indfrysning

Ingredienser

75 g hindbær 

2 spsk. konc. hyldeblomstdrik

1 dl sukker

250 g Cheasy- yoghurt m. vanilje

Få også opskriften på: Hjemmelavet is med kokos og jordbær-coulis

Fremgangsmåde

Blend de optøede bær med hyldeblomstdrik og halvdelen af sukkeret. Smag yoghurten til med resten af sukkeret. Kom skiftevis lidt hindbær og yoghurt i ispindeformene og bevæg forsigtigt og kort en pind igennem, så de to masser bliver blandet lidt sammen.

Stik en træpind i hver og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen.

Vandmelon-bananis

Energi pr. ispind: 90 kcal. 

 

Fordelt på:

Fedt 2 %

Protein 8 %

Kulhydrat 90 %