Gå til hovedindhold

Isdessert med granatæble og blodappelsinsirup

En del af det, at leve sundt er også at give plads de søde punktummer indimellem. Denne isdessert er en af de lidt lettere udgaver, som stadig smager skønt. Køb evt. isen fra Easis eller en skyris.
Tid: 30 min.  

Det skal du bruge til isdessert med granatæble og blodappelsinsirup: 

1 dl friskpresset blodappelsinsaft
½ dl sukker
200 g vaniljeis, f.eks. Easis, Åblomst eller skyris
50 g granatæblekerner
 

Fremgangsmåde

Bring appelsinsaft og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som tynd sirup.
Kugl isen op i glassene og drys med granatæblekerner. 
Hæld den lune sirup over og server straks.
 
Energi pr. person: 208 kcal. Fordelt på: fedt 14 %, protein 8 % og kulhydrat 72 %