Gå til hovedindhold

Jerk W. Langer: Her er min favoritkur

Foto: Pantherstock
Det findes et hav af slankekure, og det kan være svært at vælge hvilken kur, man skal give sig i kast med. Læge Jerk W. Langer er dog ikke i tvivl om hvilken kur, der er hans personlige favorit!

Følgende er skrevet af læge Jerk W. Langer, som hver uge i Ude og Hjemme giver gode råd om sundhed:

Man taber sig på de fleste slankekure, fordi det i høj grad handler om, hvad man ikke længere lægger på tallerkenen af hvidt brød, færdigretter, junkfood, slik og kager.

Herved kommer man automatisk til at spise sundere og bliver bedre mæt, især når man samtidig spiser langsommere samt undgår for mange mellemmåltider.

Det store slag kæmpes efter kuren, så man ikke tager det hele på igen. Derfor er det vigtigt at indbygge varige ændringer, som man holder fast i.

Jerk W. Langers favoritkur

Skal jeg pege på en kur, som jeg selv ville følge, er 8-Timers Kuren et godt bud.

Her spiser man dagens fødeindtag inden for en periode på otte timer. Sådan lever jeg nemlig i forvejen, eftersom jeg sjældent spiser morgenmad.

Efter et par dage føler man ikke mere sult inden frokost, og man slipper for de mange overflødige kulhydrater, som morgenmad typisk indeholder. Det giver et langsomt, men sikkert vægttab.

Dyrker du samtidig motion og holder dig i gang, ligger blodsukkeret altid stabilt, selv om du ikke har spist i mange timer.

Mange hilsner Jerk W. Langer

Læs mere om