Gå til hovedindhold

Karryristet kylling med hvidkål

Fedtfattig ret med karry, kylling, rødbede og hvidkål

Sund opskrift på karryristet kylling (4 portioner)

Fedtfattig ret med karry, kylling, rødbede og hvidkål

Ingredienser - Karryristet kylling med hvidkål

4 kyllingebryster uden skind (600 g)

1 spsk. karry
½ tsk. salt
2 spsk. sesamolie

Hvidkål i sojasauce
½ rødbede
½ kg hvidkål
1 dl sojasauce
2 spsk. sesamolie
2 spsk. sød chilisauce
Revet skal og saft af
1 usprøjtet citron

Kylling

Bank kyllingebrysterne lidt ud med en kødbanker og vend dem med karry, salt og sesamolie. Lad kødet marinere i et par timer i køleskabet.Opvarm en grillpande og lad kyllingebrysterne stege i 2-3 min. på hver side, til de er gennemstegte

Prøv også, den her opskrift på skøn Thai kylling

Fyld masser af kål på

Når du laver en ret som denne, så tænk gerne over, om du evt. kunne tilsætte mere kål, end opskriften lyder på. Hvis du skal tabe dig, kan du simpelthen ikke spise for mange grøntsager, så det er om at komme så mange af dem i retten, som du kan spise.

Hvidkål i sojasauce: Skær rødbeden i tynde strimler og skyl disse i koldt vand. Snit kålen fint og bland den med rødbedestrimlerne. Rør en dressing af sojasauce, olie, chilisauce og citronskal samt citronsaft og vend halvdelen af den med kålen.

Skær kyllingekødet i strimler og anret det med kålen ovenpå. Dryp tallerkenen med den resterende dressing.

Prøv også, denne skønne kylling i karry

Energi pr. portion
429 kcal / 1796 kJ
Fedt: 24 gram
Kulhydrat: 16 gram
Protein: 34 gram
Kostfibre: 3 gram