Karryristet kylling og grøntsager
2 pers.
Tid: Ca. 30 min.
Karryristet kylling og grøntsager
Ingredisenser
2 store kyllingebrystfileter
2 spsk. olivenolie
½-1 spsk. rød karrypasta
1 rødløg
2 gulerødder
1 rød snackpeber
125 g sukkerærter
Fishsauce
1 limefrugt
Tilbehør: 2 portioner ris, gerne fuldkorn
Fremgangsmåde
Afpuds kyllingefileterne og skær dem i store tern. Varm en wok eller sauterpande op. Tilsæt 1 spsk. olie og steg kødet heri under omrøring, til det er knapt gennemstegt.
Tilsæt karrypasta og steg yderligere ½-1 minut. Tag kødet op af wokken. Skær løg, gulerødder og snackpeber i mundrette stykker. Varm wokken op, tilsæt resten af olien og steg de ituskårne grøntsager under omrøring til møre, men så de stadig har bid. Tilsæt sukkerærter og kylling mod slutningen og varm hurtigt igennem. Smag retten til med fishsauce og limesaft.
Skal det gå ekstra hurtigt, så server fuldkornsnudler til wokretten i stedet for ris.