Gå til hovedindhold

Kylling med æbler og løg

Kylling med æbler og løg i fab
Sprød og saftig kylling med søde æbler. Velbekomme.

Sprød kylling med æbler og løg

Tid: 45 min.

2 pers. 

Ingredienser

2 kyllingebryster med skind og vingeben

2 løg 

2-3 æbler

Salt og peber

Frisk timian

4 skiver bacon

400 g små kartofler

Alternativ til kylling med æbler og løg: Kylling i juleklæder

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200°.

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad sammen med løg og æbler i både. Krydr med salt og peber, drys med hakket timian og giv kyllingen ca. 30 min. i ovnen.

Steg baconen, så den er næsten sprød. Læg den hen over kyllingen og giv kyllingen endnu 5-10 min., til den er gennemstegt. Det er den, når kødsaften ved vingebenet er klart.

Kog kartoflerne og servér.

Stifado med oksekød og kanel

Energi pr. person: 535 kcal.

Fordelt på:

fedt 29 % 

protein 27 %

kulhydrat 44 %

Læs mere om