Gå til hovedindhold

Laks med nudler og asparges

Vil du gerne have nem aftensmad, så prøv vores opskrift på laks med nudler og asparges. Let og lækkert!

Opskrift på laks med nudler og asparges

Vil du gerne have nem aftensmad, så prøv vores opskrift på laks med nudler og asparges. Let og lækkert!

Opskriften er beregnet til 1 person. 

Ingredienser - Laks med nudler og asparges

200 g laksefilet

1 cm ingefær

Salt og peber

1 tsk. sesamolie

200 g grønne asparges

2 kviste mynte

2 kviste basilikum

2 kviste koriander

2 spsk. soja

100 g almindelige nudler eller Shiatakinudler, som både er glutenfri og lowcarb

Til pynt kan du bruge citron eller lime.

Prøv også: Appelsinbagt laks med mynte

Fremgangsmåde - Laks med nudler og asparges

Start med at tænde ovnen på 220º.

Læd derefter laksen i et ovnfast fad og skræl ingefæren og riv den fint over laksen. 

Drys godt med salt, peber og sesamolie.

Sæt fisken i ovnen ved 220º i 6 min.

Når laksen er i ovenen, skærer du aspargesene i mindre stykker og damper dem i 2 min.

Vend dine asparges med krydderurteblade og soja.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken (hvis du anvender Shiatakinudler, skal de blot varmes i kogende vand) og anret med grønt og fisk i mindre stykker på toppen. 

Prøv også: Laks med grønkålssalat 

Artiklen indeholder affiliate links